בלאש מק וגבינה עם עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סומק מק וגבינה עם עגבניות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי תרד תינוק, עגבניות ענבים מיכל, גבינת צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
בזמן שפסטה מבשלת, מניחים עגבניות על מחבת ג ' לי מרופדת בנייר כסף. צלייה 8 דקות או עד עגבניות מתחילים להשחיר.
בעוד עגבניות מבשלות, מחממות סיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף בצלצלים חתוכים, שום טחון, טימין; לטחון 2 דקות או עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רסק עגבניות; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב, פלפל שחור, ומלח; מביאים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד, ערבוב כל הזמן עד תרד מתחיל לנבול.
מוסיף גבינת צ ' דר גרוסה, ומערבבים עד חלקה. מערבבים פסטה מבושלת. למעלה עם העגבניות הקלויות.