קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

בליני עם סלמון מעושן

בליני עם סלמון מעושן
המתכון בליני עם סלמון מעושן מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט סופר pescatarian ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. ארוחת הבוקר הזאת 100 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח כוסמת, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בליני עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ובליני זית, ו סלמון מעושן ענק & סלק בליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את שני הקמחים, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החלב, הביצה, ו 1 כף של החמאה הבהירה, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
חום 1 כף חמאה מבהירה במחבת סאוט בינונית ושחרר את הבלילה למחבת החמה, 1 כף בכל פעם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד בועות טופס בצד העליון של בליני, על 2 דקות. להעיף ולבשל במשך 1 יותר דקה, או עד חום. חזור עם הבלילה שנותרה. (אני מנקה את המחבת החמה עם מגבת נייר יבשה בין קבוצות.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
כדי לשרת, העליון בליני עם חתיכת סלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
5
להוסיף מנה של קרם פרש ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שמירשמיר