בננות עם מנגו & פסיפלורה קרמל
בננות עם מנגו & פסיפלורה קרמל יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מיץ של תפוזים, גלגלית זהב סוכר, גרידת ליים, ומנגו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, Roulade פירות פסיפלורה מנגו, ו מנגו-שייק פירות פסיפלורה.
הוראות
במחבת קטנה, להביא את מיץ תפוזים 140g / 5oz של הסוכר לאט לרתיחה.
חותכים את פרי התשוקה לשניים וגורפים את עיסת למחבת. מערבבים בפרוסות המנגו וכאשר התערובת הגיעה לנקודת רתיחה שוב, להסיר את המחבת מהחום.
לקלף את הבננות ולפרוס כל אחד באלכסון לחמישה.
יוצקים את מיץ הלימון על פרוסות הבננה ומניחים בצד.
מפזרים את הסוכר שנותר באופן שווה על בסיס מחבת כבדה גדולה.
מניחים את המחבת על חום בינוני עד שהסוכר נמס והפך לקרמל זהוב. לזרוק את הבננות למחבת ולהשאיר במשך 3-4 דקות, הופך פעם אחת.
הפעל את החום למטה ומערבבים בתערובת פסיפלורה ומנגו.
מחממים במשך 2 דקות נוספות ואז כף לתוך קערות.
מגישים חמים עם קומץ של גרידת ליים. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר, ואז בעדינות לחמם לפני ההגשה.