קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים

בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם בייקון, שמן צמחי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו בס שחור צרוב עם בצל ירוק-צ'ילה רליש, מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים, ו בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את כל אבל 4 כפות של השומן.
3
הוסף את endives למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והתרכך, 6 דקות. מערבבים בבייקון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את endives לקערה ולשמור חם. מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים את שמן הירקות בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים את הפילה למחבתות, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד הבשר הוא רק לבן לאורך, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את הענבים למחבתות ומבשלים, ערבוב, עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
7
מעבירים את הדגים והענבים לצלחות שעל האנדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.