קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה

בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה
בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . אם יש לכם פילה בס מפוספס, פתיתי פלפל, זיתי קלמטן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 95%, המנה הזו נהדרת. נסו בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, בס מפוספס קלוי עם שומר, עגבניות וזיתים שנרפאו בשמן, ו בס פסים פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מצפים סיר גדול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומביאים לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח וקמצוץ קטן של פלפל אדום כתוש. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהבצל נראה נבול ומבושל אך אין לו צבע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ו -3 / 4 מפחית מים, ומתבלים במלח. מביאים את התערובת לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים 20 עד 30 דקות. טעם, זה צריך לטעום טוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
5
מביאים סיר מים לרתיחה על אש בינונית ומתבלים אותו בנדיבות במלח. זה צריך לטעום כמו האוקיינוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את הכרובית, נותנים למים להגיע לרתיחה מתגלגלת ומבשלים את הכרובית למשך 5 עד 7 דקות נוספות. כאשר נעשה את זה צריך להיות ממש רך וכמעט מתפרק. מסננים את הכרובית ומוסיפים אותה לתערובת העגבניות. מבשלים את הכרובית ברוטב העגבניות עד שהכרובית התפרקה לחלוטין והרוטב נצמד לכרובית, בערך 20 עד 30 דקות. טועמים כדי לראות אם צריך להתאים את התיבול. מערבבים פנימה את גרידת הלימון, הזיתים והקפרברי. מילואים. (זה לגמרי יכול להיעשות קדימה, זה בעצם משתפר כאשר זה נעשה קדימה. אבל זה עדיין ממש טוב כאשר לפי הזמנה.)
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפיםפירות יער צלפים
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
כרוביתכרובית
גרידת לימוןגרידת לימון
תיבולתיבול
זיתיםזיתים
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מיםמים
1
מחממים את הגריל לבינוני ומברישים בשמן במידת הצורך להסרת חלקיקי מזון. טפחו על עור הדג יבש כדי לוודא שהוא באמת יבש. אם יש לכם זמן, תנו לו להסתובב לייבוש מספר דקות לפני שאתם צולים אותו.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
3
שים את הדג, בצד העור כלפי מטה, על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הדג במשך 2 עד 3 דקות ואז מסובבים את הדג 90 מעלות ליצירת סימני גריל חוצים. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות ואז הופכים את הדג ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
1
מחממים מחדש את הכרובית אם זה נעשה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
2
מגישים את הדג על צלחות הגשה, נשענים על תלולית הכרובית. בקערה קטנה זורקים את הפטרוזיליה עם מיץ הלימון, המלח וטפטוף השמן הגדול של שמן הגמר.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
דגיםדגים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקשטים את הדג בסלט הפטרוזיליה ושמן גימור נוסף, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
4
יש!