בצל וטארט בייקון
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים, קרם fraîche, זרעי קימל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת בייקון ובצל, בצל וטארט בייקון, ו בצל וטארט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים, דבש, ושמרים בקערת המיקסר ולתת לעמוד עד שמנת, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ומלח ומכים עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד צורות הבצק. צרף את הוו הבצק ואת הבצק ללוש במהירות בינונית עד הבצק כבר לא מקלות לצד הקערה, 10 עד 15 דקות. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, כ 4 שעות. (הבצק יהיה דביק.)
לשים פיצה סטון בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 450 ° F.
מפזרים בייקון במחבת 12 אינץ ' ולהוסיף מים. מבשלים בייקון על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא שקוף, על 6 דקות.
להעביר בייקון עם כפית מחוררת כדי לנקז מגבות נייר, ואז לשפוך 1 כף שומן בייקון לתוך 15 - by 10-by 1-inch תבנית אפייה. שומן קר כדי לחמם, ואז מחבת גריז עם האצבעות שלך. להשליך כל שומן בייקון הנותרים ומחבת מילואים.
עם אצבעות משומן, להעביר את הבצק לתבנית אפייה ולמתוח לתוך מלבן קטן. המשך למתוח עד הבצק הוא מלבן 10 על 8 אינץ', ומאפשר לו לנוח על 3 דקות בין מתיחות. (הבצק יהפוך לחושל יותר כפי שהוא נח.)
מחממים חמאה במחבת שמורה על חום מתון עד הקצף שוככת, ואז מבשלים בצל עם זרעי קימל, פלפל, ו 1/2 מלח כפית, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם חום זהוב, כ 20 דקות.
מורחים בצל על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין, 5 עד 10 דקות.
מערבבים יחד crème fraîche, טימין, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ואז לגמוע על הבצק ולהתפשט באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט.
אופים טארט במחבת על אבן עד הקצוות של הקרום הם זהובים, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת על מתלה עד חם, כ 10 דקות, לפני חיתוך.
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).