קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

בצל ירוק טריאקי חזיר

בצל ירוק טריאקי חזיר
אם יש לכם מירין, סלסה אננס, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. , שהוא מוצק. נסו בצל ירוק חזיר, בצל ירוק חזיר Dijon, ו נתחי חזיר במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
חותכים חזיר לרוחב 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
3
מניחים חתיכות חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד כל חתיכה עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל חזיר בנדיבות עם ספריי בישול; להוסיף פאן. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר חזיר מחבת; מניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף תערובת מירין למחבת. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיריןמירין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להחזיר חזיר ומיצים שנצברו למחבת. מבשלים 2 דקות, הופכים חזיר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים חזיר עם רוטב וסלסה אננס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
סלסהסלסה
רוטברוטב
חזירחזיר