בקלה אפוי עם זיתים לימונים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו ליים, זיתים של קלמטן, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו לימונים משומרים מהירים, מחבת עלומה Rockfish עם לימונים משומרים, ו מיץ אבטיח עם לימונים ונענע טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שים את הבקלה בתבנית אפייה חסינת נשימה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. למעלה כל פילה עם 3 פרוסות סיד, זיתים, צלפים ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסת ליים
צווארי עוף
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
אופים עד הדג מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוציאים את הדגים מהתנור ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.