בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צרוב במחבת עם חמאה צ'ייב-חזרת, רוטב חמאה צ'ייב פשוט, ו שרימפס קלוי עם פטריות, Broccolini, ורוטב חמאה קצף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
3
מניחים את הפילה על מגש או מתלה גיליון כך הדג יכול לשחרר את המיצים הטבעיים שלה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים את פירורי הלחם לתוך צלחת רדודה. בצלחת רדודה נפרדת מוסיפים 2 ביצים מוכות. מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל. לאחר מתובל, מברשת את הצד הבטן של הבקלה עם הביצה. טובלים את הביצה בתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
(קיבלר)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
צ'דר טרי מגורר
5
במחבת ברזל יצוק להוסיף שמן זרעי ענבים. לפני הצבת דגים למחבת, ודא המחבת הוא חם מאוד. לצרוב רק 1 צד של הדג (הצד עם פירורי הלחם). לאחר צד 1 צרוב, מניחים את המחבת בתנור במשך כ 3 עד 4 דקות עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצם כנף, עור על
6
לאחר הדג מבושל, להפוך אותו ולהוסיף את מיץ לימון, חמאה ו sprig של טימין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
תן להמיס ולהוסיף את הדג עם המיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
יוצקים מעל רוטב חמאה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
9
בסיר, מוסיפים יין, עלי טימין, שאלוט ושום. הגדר על מבער אחורי כדי לאפשר את היין כדי להפחית. ברגע שהרוטב מצטמצם לסירופ, מתח ומוסיפים את השמנת הכבדה, ומיץ לימון ומביאים לרתיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
להתיז תמצית וניל
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מקציפים בחמאה קרה ומוסיפים פעם עירית טרייה ומתבלים בפלפל שחור.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.