קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם

בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך חומץ יין, מלח כשר, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות ריקוטה כתומות דם עם זיגוג כתום דם, טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם, ו צדפות צרובות עם דם כתום, נענע וסלסה פטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הדג מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא את המחבת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לטף את הדג יבש עם מגבות נייר ומפזרים את שני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
כאשר השמן חם מאוד אבל לא מעשן, בעדינות להוסיף את הדגים למחבת. אל תנסה להזיז את הפילה. לאחר 2 עד 3 דקות, לנער את המחבת בעדינות והדגים צריכים להתיר את עצמו. אם המחבת הייתה חמה מספיק, היא תשחרר. אם לא, באמצעות מרית דגים, בעדינות לגרד אותו מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים את הדג במשך 1 דקות יותר ולאחר מכן להפוך אותו, הצבת אותו על מתלה חוט להגדיר מגש גיליון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לתנור ומבשלים עד מבושל דרך, עוד 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תשליך את השמן מהמחבת והוסף את מיץ התפוזים, גרידה, תפוזים קצוצים, סוכר, חומץ, קורנית וקורט של מלח. מביאים את הנוזל לרתיחה (BTB), להפחית אותו לרתיחה (RTS) ולהפחית את הנוזל בחצי. לטעום ולהתאים את התיבול. הרוטב צריך להיות תערובת חמצמצה גדולה, מתוקה וחמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כפית את הרוטב על בקלה הצרוב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו