תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה תירס פיקנטי (קל יותר ). מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בקלה, אבקת שום, מוצר ביצה ללא כולסטרול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו בקלה קמח תירס מתובל, בייקון פיקנטי מצופה קמח תירס, ו שפמנון מתובל מצופה בקמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°. גיליון עוגיות גריז קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים פילה דגים לחתיכות 4x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
3
מערבבים את שאר החומרים למעט מוצר ביצה ומרגרינה. לטבול דגים לתוך מוצר ביצה, ואז מעיל עם תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים דגים על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
טפטוף מרגרינה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
אופים 10 עד 12 דקות, הפיכת דגים פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.