ניתן להכין את המתכון לבראוניז מנטה בתוך כ-50 דקות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 207 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. תמורת 32 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ידידותי מאוד לתקציב. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, קיצור וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 23%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בראוניז מנטה, בראוני מנטה ובראוניז מנטה הטובים ביותר.
הוראות
1
קו 13-in. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר כסף; משמנים נייר כסף ומניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים שמן וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השמן. הניחו בצד 2 כפות סוכריות מנטה לקישוט; מערבבים פנימה את יתרת הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטה
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מורחים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לזיגוג, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את בלנצ'רד פרז קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם של יובש, בועות ופירות כדי להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה מצוינת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה