קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני
אם יש לך צנוניות, סוכר חום, רוטב סויה דל מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ & צ'יפס סיני, צנוניות כבושות, ו צנוניות כבושות.

הוראות

1
שים את הצנון במסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים את הסוכר גלגלית 2 כפית מלח, ולהשאיר לפחות 30 דקות או עד 1 hr.הפוך רוטב על ידי ערבוב חומץ, רוטב סויה, סוכר חום וצ ' ילי יחד עד הסוכר מתמוסס. בעדינות לחץ על צנוניות כדי לשחרר כל נוזל, ואז להטות אותם לתוך קערה לשפוך על ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור הברווז, מערבבים את הדבש, סויה, יין אורז וחומץ בקערה קטנה. חותכים את העור של שדי הברווז ומתבלים במלח, פלפל ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים מחבת חסינת נשימה ומבשלים את הברווז, העור בצד למטה, במשך 5 דקות עד הזהב. הפוך, למרוח עם תערובת דבש וסויה, ואז לשים את המחבת בתנור במשך 15-20 דקות, הפיכת השדיים כמה פעמים כדי לזגג את העור. תשאיר את הברווז במחבת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור צנון עלים, לחמם את השמן בווק קטן, להוסיף את העלים ואת השום, ומערבבים ומטגנים עד העלים הם רק נבולים. להתיז עם סויה, טפטוף עם שמן שומשום לפזר עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מגישים את השדיים ברווז שלם או פרוס שלה תלוי בך עם צנוניות כבושות ועלים מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')