קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק

ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק
ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1329 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 123 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם דבש, מרסלה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. נסו 5-Spice ברווז Confit עם גרגר רימון ורוד, חזה ברווז עם רוטב פלפל ירוק, ו סלמון עם אשכולית ורוד פלפל זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F ומסדרים את מתלה התנור במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את קרביו של הברווז ושמור אותם לשימוש אחר, או להשליך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
הסר כל כיסים רופפים של שומן המקיף את החלל. מתבלים את פנים הברווז במלח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מלחמלח
5
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז, לשלב את המים, 3/4 כוס רוטב הסויה ו 1/3 כוס דבש. להביא את התערובת לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
דבשדבש
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיף במי מלח מן הפלפל הירוק, להנמיך את החום לטבול את הברווז, השד בצד למטה, לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מלחמלח
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
תן לו להתבשל 30 שניות, צובע את הצד העליון עם הנוזל.
8
הסר את הברווז ולסדר אותו, צד השד למטה, במחבת קלייה מצויד מתלה שמרוממת אותו מתחתית המחבת. המתלה יאפשר אוויר חם להסתובב סביבו כפי שהוא מבשל. (הערה של קוק: באופן אידיאלי, הברווז צריך לשבת לילה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג עם הבשר ועל העור להתייבש. זה אומר עור קריספי יותר, ברגע שהברווז מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
שים את מחבת הקלייה לתוך התנור ולהפוך את הטמפרטורה עד 400 מעלות F. לאפשר כ 15 דקות צלייה זמן לכל קילו של ברווז. מבשלים 20 עד 25 דקות, מוציאים את המחבת מהתנור, ואז הופכים את הברווז. באמצעות מזלף טורקיה, להסיר את השומן העודף מהחלק התחתון של המחבת צלייה ולהעביר אותו לכוס מדידה נוזלית חסינת חום. להחזיר את הברווז לתנור ומבשלים עוד 45 דקות to1 שעה, בהתאם לגודל של הברווז שלך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבת צלייהמחבת צלייה
BasterBaster
תנורתנור
10
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את חומץ שמפניה עם רוטב סויה 1/4 כוס הנותרים, 1/4 כוס דבש, Marsala ואת הגרגרים הירוקים השמורים. מביאים את החומרים לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות, המאפשר זיגוג כדי להפחית את הטעמים להתמזג. טעם לתיבול. אפשר לו לבשל עד שכל הטעמים מתמזגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שמפניהחומץ שמפניה
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבולתיבול
רוטב סויהרוטב סויה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
זיגוגזיגוג
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
הסר את הברווז מהתנור ולהוסיף אותו עם טפטוף בתחתית המחבת. הברווז צריך לרשום כ 150 F כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך בשר הירך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
12
להעביר אותו מגש ויוצקים חצי זיגוג על בשר השד והירך. שמור את זיגוג הנותרים עבור ציפוי. אפשר את הציפור "לנוח" במשך כ 15 דקות. לגלף את הברווז ולסדר על מגש הגשה. מתבלים את הבשר, במלח, אם תרצה, ומעל עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
מלחמלח