ברוקולי ותבשיל פרמזן
ברוקולי ופרמזן תבשיל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו קמח, פימינטוס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פרמזן וברוקולי, ברוקולי ותבשיל פרמזן, ו פרמזן תבשיל ברוקולי גבינה.
הוראות
מבשלים ברוקולי במים רותחים 3 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח, מלח וחרדל יבש בסיר גדול וכבד על אש בינונית; מוסיפים בהדרגה את החלב נטול השומן ואת מרק העוף, תוך ערבוב עם מקצף עד מעורבב. לבשל במשך 8 דקות או עד שהוא עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ולהוסיף גבינת צ ' דר גרוסה ו 6 כפות של גבינת פרמזן מגוררת, ערבוב עד מומס. מערבבים בפמינטוס ופלפל.
מוסיפים ברוקולי, משליכים למעיל.
כפית את תערובת הברוקולי לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים שום מלבה טוסט סיבובים במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 כוס.
שלב פירורי טוסט ואת 2 כפות הנותרים גבינת פרמזן, ומפזרים באופן שווה על תערובת ברוקולי. ספריי העליון של תבשיל בקלילות עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.