ברוקולי ותבשיל שלוש גבינה
גשו לסופר וקנו חלבונים, פרחי ברוקולי, גבינת צ'דר אקסטראשרפ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי וגבינה, תבשיל גבינה ברוקולי, ו רק את תבשיל הברוקולי והגבינה הטוב ביותר אי פעם!:).
הוראות
מערבבים את האורז, 1/4 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כפית מלח, קנסות herbes, וחלבוני ביצה. הקש תערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים פונטינה באופן שווה על תערובת אורז. תניח בצד.
מבשלים ברוקולי במים רותחים במשך 4 דקות או עד רך; לנקז היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בברוקולי. תערובת ברוקולי כף באופן שווה על תערובת אורז. למעלה עם גבינת צ ' דר גרוסה.
שלב תחליף ביצה, חלב, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת ברוקולי.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
שלב פירורי לחם ואת 2 כפות הנותרים גבינת פרמזן.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על ברוקולי.
אופים ב 400 במשך 23 דקות או עד סט.