קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

ברוקולי ותבשיל שלוש גבינה

ברוקולי ותבשיל שלוש גבינה
גשו לסופר וקנו חלבונים, פרחי ברוקולי, גבינת צ'דר אקסטראשרפ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי וגבינה, תבשיל גבינה ברוקולי, ו רק את תבשיל הברוקולי והגבינה הטוב ביותר אי פעם!:).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
מערבבים את האורז, 1/4 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כפית מלח, קנסות herbes, וחלבוני ביצה. הקש תערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים פונטינה באופן שווה על תערובת אורז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים ברוקולי במים רותחים במשך 4 דקות או עד רך; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בברוקולי. תערובת ברוקולי כף באופן שווה על תערובת אורז. למעלה עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
7
שלב תחליף ביצה, חלב, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים תערובת ביצה על תערובת ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
10
שלב פירורי לחם ואת 2 כפות הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים ב 400 במשך 23 דקות או עד סט.