בשר בקר צלוי טנדרלוין עם פטריות פורטבלו ו-Escarole Gratin וסלט ירקות חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלוי טנדרלוין עם פורטובלו פטריות-And-Escarole Gratin וסלט ירקות החורף. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מים, גזר גמדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב 1/4 כוס מים בצל פנינה בתבנית אפייה קטנה; לכסות ולאפות ב 400 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
מבשלים גזר לבן במים רותחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים אספרגוס וגזר; מבשלים 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6
הסר ירקות עם כפית מחוררת ולצלול ירקות לתוך מי קרח; לנקז שוב ולהניח בצד. מבשלים סלק במים רותחים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
לנקז ולצלול סלק לתוך מי קרח; לנקז שוב. לקלף סלק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף פטריות; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים 1 כוס מים, חומץ ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ולבשל 8 דקות.
שלב הראשון 9 מרכיבים במחבת רדודה; מערבבים היטב. מסדרים פטריות בשכבה אחת על גבי תערובת מרק, פונים למעיל. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לבשל escarole במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
ניקוז ולצלול escarole לתוך מי קרח; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
אסקרול
5
מעיל צלחת גראטן או 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם 1 כפית חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מקום 4 פטריות, גזע הצדדים למעלה, בצלחת מוכנה; תערובת מרק מילואים. מחלקים escarole באופן שווה בין פטריות בצלחת; העליון עם פטריות שנותרו, צדדים גזע למטה. כפית שמורות תערובת מרק מעל ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אסקרול
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
מערבבים פירורי לחם ושאר החומרים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מפזרים על ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה. להפריש; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב 1 כפית שמן, מלח, פלפל, הל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מורחים על כל הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ומוסיפים בשר בקר ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו לעמוד 10 דקות, לחתוך 8 פרוסות.
1
מסדרים אחד Portobello-And-Escarole Gratin ו 2 פרוסות בשר בקר צלוי Tenderloin על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים סלט ירקות חורף באופן שווה בין צלחות; כפית 1/2 כוס רוטב פטריות שיטאקה מעל כל סלט המגישה.