קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ג'ירארדלי קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי

ג'ירארדלי קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי
המתכון ג'ירארדלי: קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 4 מנות עם 681 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, שוקולד לבן ברולה, ו שוקולד לבן, שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בסיר בינוני מביאים את השמנת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את השוקולד הלבן. מכבים את החום ומציפים עד שהשוקולד הלבן נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן לתערובת החלמונים, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע מהביצים להתערבל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה לתערובת החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חלמון ביצהחלמון ביצה
7
לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
9
יוצקים לארבעה רמקינס או כוסות רפרפת בגודל 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את הכוסות בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
הוסף מספיק מים חמים כך שהכוסות יושבות ב -1 עד 1 1/2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
אופים כ-45 דקות, עד להתייצבות. מניחים להתקרר ואז מקררים את הרפידות עד להצטננות. לפני ההגשה מפזרים את החלק העליון של כל רמקין עם 1 כפית סוכר ומניחים מתחת לצלייה עד לקרמל, 3 עד 4 דקות. צוננים במקרר למשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון
Deep ruby-purple in color, the nose opens to a fantastic display of black raspberry and warm plum fruitiness, with accents of savory leather, tobacco leaf, allspice, cedar, and crushed violet. The palate is broad with black fruit character that melds seamlessly into lingering spice box and fresh herbal hints. Long and well-constructed, this is a great bottle of Bordeaux for early drinking. Blend: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon