קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים

גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים
גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת קצפת, שקדים, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: גבינת שמנת תות מחיטה מלאה מפרקת לחם עם זיגוג נוטלה, לחם קוף שוקולד מריר שקדים קינמון עם טפטוף גבינת שמנת, ו לחם מחיטה מלאה שקדים קלויים.

הוראות

1
מערבבים מים חמים, סוכר חום ושמרים בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מניחים לעמוד עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי, כ -5 דקות. משמנים קערה גדולה נפרדת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים גבינת קצפת, שקדים, חלב, שמן צמחי, דבש ומלח לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קצפתקצפת
שקדיםשקדים
גבינהגבינה
דבשדבש
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
4
מעבירים לבלנדר; מערבבים עד לקבלת קרם וחלק.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מערבבים באטיות תערובת קמח וגבינת שמנת לכל מטרה בקערה גדולה; מוסיפים קמח מלא. מערבבים להכנת בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק וקפיצי, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מניחים בצק בקערה המשומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון של הבצק. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לשבת עד להכפלת גודלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית לחם בגודל 5 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
9
אגרוף בצק למטה ולוש שוב על משטח מקומח;יוצרים כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
10
מניחים בצק בתבנית הלחם המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
11
מניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת גודל, 45 דקות.
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם נעשה באמצע והחלק העליון שחום, 50 עד 60 דקות. מכסים לחם בנייר אלומיניום אם מחשיך מדי בתהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור