קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

גולאש צבי: גולגס די קפריולו

גולאש צבי: גולגס די קפריולו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופה, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי גולש: Gulgas di Capriolo. מנה אחת מכילה 1314 קלוריות, 171 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מונטסיו, שמנת, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולש.

הוראות

1
חתוך את הצבי של כל רקמת חיבור, וחתוך אותו לקוביות 2 על ידי 1 אינץ'. בסיר 6 ליטר, לשלב את הגזר, סלרי, בצל, רוזמרין, טימין, מרווה, שום, פלפל, גרגרי ערער, ויין אדום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
צווארי עוףצווארי עוף
בשר צביבשר צבי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום, לאפשר את המרינדה להתקרר, לטבול את חתיכות הצבי. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בשר צביבשר צבי
3
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות, הזמנת מרינדה. בתנור הולנדי כבד תחתית, מחממים את השומן עד לעישון. מתבלים את הצבי במלח ופלפל ומניחים 4 עד 5 חתיכות בכל פעם במחבת. לצרוב עד חום זהוב עמוק בכל רחבי, ואז להסיר לצלחת. חזור על התהליך עד שכל הבשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בשר צביבשר צבי
שומן חזירשומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הקמח ואת גרגר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ספקספק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הקינמון, ציפורן, שאריות המרינדה והבשר, כולל מיצים המופרשים על הצלחת, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים לאט במשך 1 1/4 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
הסר מן החום ולהשליך את עשבי תיבול, עלה דפנה, שום, פלפל, גרגרי ערער. מערבבים את השמנת החמוצה, מפזרים פטרוזיליה, לבדוק תיבול, ומגישים מיד מעוטר montasio.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה