תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופה, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי גולש: Gulgas di Capriolo. מנה אחת מכילה 1314 קלוריות, 171 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מונטסיו, שמנת, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולש.
הוראות
1
חתוך את הצבי של כל רקמת חיבור, וחתוך אותו לקוביות 2 על ידי 1 אינץ'. בסיר 6 ליטר, לשלב את הגזר, סלרי, בצל, רוזמרין, טימין, מרווה, שום, פלפל, גרגרי ערער, ויין אדום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אבקת זרעי אהבה
צווארי עוף
בשר צבי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום, לאפשר את המרינדה להתקרר, לטבול את חתיכות הצבי. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
בשר צבי
3
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות, הזמנת מרינדה. בתנור הולנדי כבד תחתית, מחממים את השומן עד לעישון. מתבלים את הצבי במלח ופלפל ומניחים 4 עד 5 חתיכות בכל פעם במחבת. לצרוב עד חום זהוב עמוק בכל רחבי, ואז להסיר לצלחת. חזור על התהליך עד שכל הבשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
בשר צבי
שומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הקמח ואת גרגר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ספק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הקינמון, ציפורן, שאריות המרינדה והבשר, כולל מיצים המופרשים על הצלחת, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים לאט במשך 1 1/4 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
תלת עצות, גזוז
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
הסר מן החום ולהשליך את עשבי תיבול, עלה דפנה, שום, פלפל, גרגרי ערער. מערבבים את השמנת החמוצה, מפזרים פטרוזיליה, לבדוק תיבול, ומגישים מיד מעוטר montasio.