גולאש קובני
גולאש קובה היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן צמחי, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91%. הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סנדוויצ'ים קובניים וסליידרים קובניים, גולאש וגולאש.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית ומשחימים את בשר החזיר מכל הצדדים.
מערבבים פנימה את הבצלים, מבשלים ומערבבים עד לריכוך.
מערבבים את הבננות והעגבניות עם מיץ לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהחזיר רך מאוד. מתבלים בפלפל קאיין, מלח ופלפל.
יין מומלץ: שיראז, Rioja, Zweigelt
שיראז, ריוחה וצווייגלט הן אפשרויות נהדרות עבור גולאש. אמנם יין אדום הונגרי יתאים, אבל המלצנו על כמה יינות אדומים שקל יותר למצוא שיעבדו יפה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סימי מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
סימי מרלו
המרלו 2006 שלנו הוא בצבע אדום עמוק עם קצוות נופך. ניחוחות של ציפורן חריפה וקינמון מזנקות מהכוס עם תמצית של פירות אדומים, כולל בינגצ'רי ופירות יער אדומים, משתלבים בחיך. יין זה מציע טאנינים עדינים וטעמים בשלים שופעים המודגשים על ידי תווים אחרונים של טוסט וקקאו. זה משתלב יפה עם מטבל צרפתי קלאסי, צלעות עגל או נקניקיות בגריל.