כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פפריקה, מים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה מרהיב. נסו בישול איטי גולש הונגרי, בישול איטי גולש הונגרי, ו קציצות גולש הונגריות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
העברת תערובת לבישול איטי. לכסות ולהגדיר סיר נמוך.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. לזרוק את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
פלפל
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים כף אחת של השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. שים שליש קוביות בשר למחבת ומבשלים עד משחימים יפה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
העברה לבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
7
יוצקים 2 כפות מים למחבת ולגרד את חתיכות השחמה מהמחבת; לשפוך נוזל לתוך סיר איטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר מחממים את מנות הבשר הבאות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
מים
בקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
מחבת
8
הוסף עוד כף שמן למחבת ומבשל את האצווה הבאה באותה דרך; חזור על האצווה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך סיר איטי; לכסות. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
10
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים, ומבשלים חשפו, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות בישלו דרך, אבל עדיין מוצקים עד הנשיכה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
ניקוז.
12
מגישים גולש על אטריות עם מנה של שמנת חמוצה וקוצים של פטרוזיליה.