גינה ללא אפייה-לזניה טרייה
לא לאפות גינה-לזניה טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת פרמזן, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו לזניה טרייה, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו לזניה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לערבב ריקוטה, גבינה גרוסה, 3 כף. פרמזן ובזיליקום עד מעורבב.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 דקות., ערבוב לאחר 2 דקות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקות. או עד השום הוא ריחני ופטריות רכות משחימים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים על חום בינוני 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד; מערבבים עד תרד נבול מצופה באופן שווה עם רוטב.
מורחים 1/2 כוס רוטב על החלק התחתון של 8 אינץ ' מרובע מיקרוגל צלחת; העליון עם 4 חתיכות אטריות, חצי תערובת הגבינה ו 1/3 כוס של הרוטב הנותר. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות אטריות, רוטב ופרמזן.
מיקרוגל על 4 עד 5 דקות גבוהות. או עד מחומם דרך תוסס סביב הקצוות.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.