זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך נייר אורז עגול, שרימפס, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. נסו גלילי שרימפס האביב עם רוטב בוטנים ליים טבילה - 5 נקודות, לחמניות האביב שרימפס עם רוטב טבילה הויסין, ו גלילי אביב טריים עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב טבילה: לשלב את 6 הראשוןמרכיבים בקערה קטנה ועונה, לטעום, עם פתיתי פלפל אדומים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
רוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כדי להפוך את הלחמניות: בקערה גדולה לשלב את אטריות חוט שעועית, כרוב, גזר, בצל ירוק, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופן
זרעי שומשום
בצל ירוק
כרוב
גזר
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את הכוסברה, נענע ושרימפס בקערות עבודה נפרדות בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
שרימפס
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
כדי לרכך את נייר האורז, למלא צלחת עוגה או צלחת אפייה רדודה עם מים פושרים.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מניחים 2 או 3 יריעות נייר אורז במים ומאפשרים להשרות על 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
מים
6
הסר 1 בכל פעם וערום בזהירות בין גיליונות של מגבות נייר. המשך השריה וניקוז עד שיש לך ריכך 16 יריעות אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
הפוך את הערימה ולהתחיל לעבוד מהחלק התחתון של הערימה הראשונה.
8
מניחים גיליון נייר אורז מרוכך על משטח עבודה נקי. בשליש התחתון של הסדין, ערימת 1/4 כוס של תערובת אטריות. ממש מעל האטריות, מניחים חצי שרימפס, צד העור למטה, ומעל עם עלי כוסברה ועלי נענע. מקפלים את החלק התחתון של הנייר למעלה ומעל תערובת אטריות, ואז לקפל כל צד לכיוון המרכז, מתגלגל בעדינות בחוזקה ככל האפשר מלמטה עד מגולגל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
עטיפות רול האביב
פסטה
שרימפס
מנטה
9
מקום לחמניות בצד התפר למטה על צלחת ולהמשיך עד כל החומרים שימשו.
מרכיבים שתצטרך
גלול
10
שמור לחמניות התאספו תחת מגבות נייר רטובות מכוסות בניילון נצמד. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 3 שעות, לא לקרר.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.