קושימומחה
מוכן ב36 שעות
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

גרבלקס עם רוטב חרדל

גרבלקס עם רוטב חרדל
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 57 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 840 קלוריות. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 36 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק, שמיר, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל חריף, ו גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.