קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

דגי סלע מטוגנים, מחית חמאה, ניוקי ריקוטה.

דגי סלע מטוגנים, מחית חמאה, ניוקי ריקוטה.
דגי סלע מטוגנים, מחית חמאה, ניוקי ריקוטה הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1094 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, ריקוטה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים, Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, ו דגי סלע מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ריקוטה וביצה יחד. לנפות קמח ומלח, ולאחר מכן לקפל לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים עירית. השאר את הבצק במשך כמה שעות ולעצב אותם כנדרש. מבשלים אותם במים מלוחים עד שהם צפים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
צולים את הדלעת לקוביות מעט במחבת, מכסים בנייר אלומיניום ומשאירים אותו בתנור במשך 7 עד 8 דקות. כאשר רך, מסננים עודפי מים, מוסיפים דבש קינמון ומתמזגים לתוך מחית, מעבירים אותו דרך מסננת משובחת ומתבלים במלח
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים יחד עם ויניגרט מלמעלה את הדג מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
דגי סלע העונה עם מלח ופלפל. שים שמן במחבת שחומם מראש; לצרוב את הצד של הדג כי יוצגו הראשון. כאשר חום זהוב בצבע לפנות לצד השני ולהוסיף מלאי, חמאה ו braise עד הדג מבושל, מפזרים מיץ לימון להשרות את הדגים עם תחליב. במחבת נוספת צרוב ניוקי מבושל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
אמולסיותאמולסיות
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף chanterelles ניקה, עונה ומעיל עם חמאה קצף.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מגישים עם דלעת סקווש וסלט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.