קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

דגים אפויים עם רוטב גבינה לשניים

דגים אפויים עם רוטב גבינה לשניים
דג אפוי עם רוטב גבינה לשניים הוא מתכון פסקיטרי עם 2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 220 קלוריות. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם חלב, חרדל דיז'ון, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דג אפוי ברוטב גבינה, דג אפוי ברוטב תפוזים ודג אפוי ברוטב שמנת לימון.

הוראות

1
מניחים דגים ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מברישים בחמאה; מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בינתיים מערבבים בסיר קטן קמח וחלב עד לקבלת תערובת אחידה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה גבינה וחרדל עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.