קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ריבת חלב, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרטיני טראפל שוקולד עם כמהין חמאת רום Dulce de Leche, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו עוגיות חמאה עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר קערה מחום ומערבבים dulce de leche וחמאת אגוז. מגניב מעט, ואז לגלגל כפיות ברמה של תערובת לתוך כדורים ומניחים על מגש. צמרמורת לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
לנפות אבקת קקאו לתוך תבנית אפייה בינונית או על מגש. ממיסים שוקולד בקערה רדודה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר מחבת מחום, עוזב קערה על מים. לטבול כמהין, 1 בכל פעם, בשוקולד, להרים עם מזלג ולתת לטפטף עודף, ואז מיד להעביר קקאו, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו לעמוד עד הציפוי מוגדר, ואז לנער את קקאו עודף מסננת. (ניתן לסנן את שאריות הקקאו ולהחזיר אותו למכולה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
כמהין הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא עד 2 שבועות (לא לשמור על טמפרטורת החדר). הפשרה בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין