דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ריבת חלב, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרטיני טראפל שוקולד עם כמהין חמאת רום Dulce de Leche, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו עוגיות חמאה עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
הסר קערה מחום ומערבבים dulce de leche וחמאת אגוז. מגניב מעט, ואז לגלגל כפיות ברמה של תערובת לתוך כדורים ומניחים על מגש. צמרמורת לחלוטין, כ -30 דקות.
לנפות אבקת קקאו לתוך תבנית אפייה בינונית או על מגש. ממיסים שוקולד בקערה רדודה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
הסר מחבת מחום, עוזב קערה על מים. לטבול כמהין, 1 בכל פעם, בשוקולד, להרים עם מזלג ולתת לטפטף עודף, ואז מיד להעביר קקאו, הופך מעיל.
בואו לעמוד עד הציפוי מוגדר, ואז לנער את קקאו עודף מסננת. (ניתן לסנן את שאריות הקקאו ולהחזיר אותו למכולה.)
כמהין הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא עד 2 שבועות (לא לשמור על טמפרטורת החדר). הפשרה בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.