אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, דייסת קינואה עם תפוחי קינמון עשויה להיות מתכון נפלא ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 399 קלוריות. מתכון זה מבית Allrecipes דורש מים, קינמון טחון, תפוח וסירופ מייפל. זה עובד היטב כארוחת בוקר. מתכון זה אהוב על 171 אוכלי אוכל וטבחים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קינואה לארוחת בוקר תפוחים וקינמון, טעם קינואה לארוחת בוקר תפוחים וקינמון, וטעם קינואה לארוחת בוקר תפוחים וקינמון.
הוראות
1
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את התפוח, ומפזרים מלח, קינמון וסירופ מייפל. מערבבים פנימה את השקדים; מבשלים ומערבבים עד שהתפוח חם ומתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.