אם יש לכם ביצים, אבקת בצל, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות.
הוראות
1
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומרתיחים ביצים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר ביצים ממים רותחים ומניח בסיר בינוני של מים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר את הקליפות וחתוך את הביצים לאורך כדי להסיר את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
חלמון ביצה
ביצה
4
מניחים חלמונים בקערת ערבוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מערבבים את החרדל, מיונז, מלח שום ואבקת בצל עם חלמונים ביצה. לגרוף את התערובת לאזורים חלולים של החלבונים ביצה.