לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו הודו צלוי מלוח עם רוטב מחבת. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1468 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ציפורן טחונה, בצל, מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 70%. נסו תרנגול הודו צלוי יבש עם רוטב, הודו צלוי במלח סויה עם אשכולית אודם ורוטב שומר, ו תרנגול הודו צלוי עם ג'וניפר עם רוטב פטריות קנטרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, הציפורן, הג ' ינג ' ר, הפלפל השחור, עלי הדפנה והמלח. מנמיכים לרתיחה ומערבבים פנימה את הדבש וסירופ המייפל עד לקבלת תערובת אחידה. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
שוטפים את ההודו מבפנים ומבחוץ במי ברז קרים. שמרו את הצוואר והבשרים המיוחדים לרוטב מחבת. הגדר את תרנגול הודו במי מלח, ולוודא כי תרנגול הודו שקוע לחלוטין במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הניחו משקל על גבי ההודו כדי לוודא שהוא תמיד מכוסה במי מלח. משרים לפחות 4 שעות עד לילה, תלוי במשקל ההודו, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בתבנית צלייה רדודה מניחים את הגזר, הסלרי והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
הסר תרנגול הודו מן המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
מערבבים יחד את החמאה, השום, הרוזמרין הקצוץ והמרווה ליצירת חמאה מורכבת. בעזרת הידיים, שחרר את העור מהשד על ידי הכנסת האצבעות בעדינות בין העור לבשר. משפשפים את החמאה המורכבת מתחת לעור. הכניסו את התפוחים, הבצל והרוזמרין והמרווה המלאים לחלל ההודו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צווארי עוף
לשימור,
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ענף רוזמרין
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים את ההודו מעל הירקות, בצד החזה כלפי מעלה, בתבנית הצלייה. תוחבים את הכנפיים לאחור ומתחת להודו. באמצעות חוט מטבח, לקשור את הרגליים יחד. זה יעשה צורה קומפקטית תיצור מצגת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מזלפים את ההודו בשמן זית ומשפשפים אותו בעור. צולים את ההודו לפחות 165 מעלות פרנהייט בשד, בערך 2 1/2 שעות. אם העור מחשיך מדי במהלך הצלייה, אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מעבירים הודו לפלטה ומניחים להתקרר. בינתיים, להכין את הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
הטו את התבנית והדליקו כמה שיותר שומן מהמיץ בעזרת כף. הגדר את המחבת על 2 מבערים להגדיר על חום בינוני. מתפיחים מחבת צלייה עם יין לבן ומדיירה. מגרדים את תחתית התבנית כדי לשחרר את כל החלקים החומים. צמצמו עד שנותר רק רבע.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מדיירה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מוסיפים את ציר ההודו, הטימין והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומתח לתוך סיר. מחזירים לרתיחה, רזים ומורידים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מקציפים פנימה את מאני הבורה עד להטמעה טובה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מחממים סיר על אש גבוהה. כשהמחבת חמה מוסיפים את שמן הזית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מוסיפים את הצוואר והגבעות ומבשלים עד להשחמה בכל רחבי, בערך 7 דקות.
16
מסירים את התבנית מהאש ומזלפים עם הנמל. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים עד שהנמל מתאדה כמעט לחלוטין, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מוסיפים את הגזר, הבצל, הסלרי, הרוזמרין וגרגירי הפלפל. מכסים במים קרים על ידי 4 אינץ'. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, ומבשלים במשך 2 שעות, מוסיפים עוד קצת מים, במידת הצורך. רזה כל חלאה שעולה אל פני השטח של המניה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
18
מסננים את המלאי. השתמש מיד, או מגניב לקרר עד 4 ימים.