הכנפיים החמות של דידרה
הכנפיים החמות של דידרה יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. לכו לחנות ותביאו תבלינים, כנפי עוף, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. וזה לא כל כך מצוין. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו סלט עוף חם (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף כנפיים במים קרים ולהניח על גיליונות אפייה. בנדיבות מפזרים Cajun תיבול משני צידי העוף, ולאחר מכן מקף את כל ברוטב חם (מספיק כדי לכסות כנפיים, מבלי לדלוף את גיליונות אפייה). מקררים למשך 3 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים עוף בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. הפעל ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד עוף מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור).
מגישים עם גבינה כחולה או רוטב סלט חווה, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.