הליבוט בגריל עם טאטסי וצ'ילי תאילנדי פיקנטי
Hellibut בגריל עם Tatsoi ו צ'ילי תאילנדי פיקנטי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. לך לחנות ותביא שמן צמחי, צ'ילי עוף תאילנדי, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם טאטסי וצ'ילי תאילנדי פיקנטי, הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו, ו הליבוט בגריל עם תבלין בצל אדום חריף, אבוקדו, אספרגוס, ויניגרט צ'יפוטלה.
הוראות
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערת זכוכית בינונית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (רוטב יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים גזר בקערה בינונית. מכסים במי קרח.
תן לעמוד 15 דקות, ואז לנקז היטב.
דגים מברשת על כל הצדדים עם 2 כפות שמן.
מפזרים מלח ופלפל. גריל עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף שאלוט; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים tatsoi; מפזרים מלח. לזרוק עד tatsoi הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות; לחלק בין 4 צלחות.
מניחים דגים על גבי tatsoi.
מפזרים כל פילה עם גזר; טפטוף כל אחד עם רוטב 2 כפות.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.