הליבוט מושרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מושרה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 189 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם פתיתי בוניטו, בצל ירוק, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט מושרה בלימון, דג הדר מושרה הליבוט, ו הליבוט במרינדה צלויה עם מיונז פיקנטה-כוסברה.
הוראות
פרוסה הליבוט כמתואר במתכון לעיל ולסדר על צלחות.
הכן את תערובת החומץ במתכון לעיל, הוספת מיטסובה, ומעייל את הדגים. המשך עם המתכון הנותר לעיל, באמצעות דייקון מגורד במקום נבטים ובצל ירוק במקום הבצל האדום.
מגישים מיד עם רוטב פונזו לצד הליבוט לטבילה.
שלב את כל החומרים בקערה ולתת לעמוד 24 שעות. מסננים דרך cheesecloth ובוגרים 3 חודשים במקום קריר, כהה, או במקרר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס