קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

הליבוט צלוי ברוטב שחמל

הליבוט צלוי ברוטב שחמל
הליבוט צלוי עם רוטב בשמל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט טחון, פילה הליבוט במרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי ברוטב שחמל, סטייקים צלויים עם רוטב פטל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.

הוראות

1
הערה של קוק: הליבוט ניתן להחליף עם 24 אונקיות של פילה יחיד. הפחת את זמן הבישול בתערובת היין ל-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
הליבוטהליבוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
ריססו צלחת אפייה מזכוכית בגודל 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
לרוטב בשמל: בסיר 2 ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
עבור הליבוט: בסיר גדול, להביא את היין והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה והוסף את ההליבוט. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר אטום, 8 עד 10 דקות. באמצעות מרית דגים, בזהירות להסיר את הדגים ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מחממים מטגן. כפית את רוטב בשמל על הדג העליון עם פרמזן. נקודה עם חמאה צלוי עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.