המילוי המתוק והטעים של אמא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אמא של טעים מתוק מלית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 189 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק הודו, בצל, ערמוני מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 18%. מתכונים דומים: בטטות בייקון טעימות, צ'יפס בטטה אפוי טעים, ו בטטות מסוכרות טעימות של Seet או בטטות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומבשלים לאט ומערבבים את הבצל והסלרי עד רך.
מערבבים בתערובת המילוי, תפוחים טעימים זהובים, ערמוני מים, מרק הודו, רסק תפוחים, סוכר ופלפל. להגדיל את כמות מרק, אם תרצה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, או עד השחמה קלה.