הפנקייק האפוי של דודה אדית
הפנקייק האפוי של דודה אדית עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-6 ומחירו 23 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 146 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חתיכות לימון, חלב, ביצים ומלח. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אדית ארוחת בוקר , הדלעת הצהובה האפויה של דודה פאני והשעועית האפויה של דודה פטי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה טורפים ביצים עד לקבלת תערובת בהירה מאוד.
מוסיפים מלח, קמח וחלב; לנצח היטב. שפשפו היטב את התחתית והצדדים של 10 אינץ'. מחבת ברזל יצוק או כבדה עם חמאה.
אופים ב-450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות ואופים עוד 5 דקות או עד להתייצבות.
מוציאים את הפנקייק מהמחבת ומניחים על מגש חם גדול. מפדרים בסוכר קונדיטורים ומקשטים בלימון.