את המתכון של וישסואז עם שמנת חמוצה ועירית אפשר להכין תוך כ-24 דקות . בתוספת זו יש 299 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.88 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, עירית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , שהוא מוצק. תפוחי אדמה מרוסקים עם שמנת חמוצה ועירית , קליפות תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ועירית , ופירה שמנת חמוצה ועירית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים חמאה בסיר ציר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים כרישה ושום ומבשלים 3 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים טימין ומיורן ומבשלים דקה אחת, עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומרק, מגבירים את האש לגבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
בעזרת בלנדר טבילה טוחנים עד לקבלת מחית חלקה (או טוחנים בבלנדר ומחזירים את התערובת לסיר).