קושירגיל
מוכן ב9 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

זיתים מטוגנים איטלקיים

זיתים מטוגנים איטלקיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו זיתים מטוגנים איטלקיים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 145 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פירורי לחם, טימין, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. זיתים מטוגנים איטלקיים, זיתים מטוגנים איטלקיים, ו עוף עם צלפים וזיתים איטלקיים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שקית מאפה, קצה רגיל עם פתח בגודל 1/4 אינץ
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
3
בקערה קטנה שלבו את הגבינות, הטימין וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את תערובת הגבינה בשקית המאפה. מקטפים את תערובת הגבינה לכל זית.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
מניחים את הקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הביצה הטרופה בקערה קטנה נוספת ואת פירורי הלחם בקערה קטנה שלישית. מחפר את הזיתים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הזיתים ומניחים בקערה עם הביצה הטרופה. מצפים את הזיתים בביצה ומעבירים לקערת פירורי הלחם. מצפים את הזיתים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
זיתיםזיתים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
7
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1 / 3של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
8
מחממים על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק המוחדר לשמן מגיע ל -350 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום קוביית לחם תשחים תוך מספר דקות.) מטגנים את הזיתים, בקבוצות, במשך 30 עד 45 שניות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
9
מסננים את הזיתים המטוגנים על מגבות נייר. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.