חביתת תפוחי אדמה ספרדית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם שמן זית, פלפל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה במחבת nonstick גדולה. מבשלים את הבצל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
מלח
4
הוסף 2/3 כוס מים לכסות את המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות. לגרד את תערובת תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה מגניב, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות. מחק ושמור את המחבת. תערובת תפוחי האדמה יכולה להתבצע 6 שעות קדימה. שמור בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
5
מערבבים את הביצים, שום, זיתים, פטרוזיליה, טימין ונותר 3/4 כפית מלח בקערה גדולה אחרת. מקפלים את הגבינה ואת תערובת תפוחי אדמה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינה
שום
זיתים
תפוח אדמה
טימין
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן לאותו מחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים את תערובת הביצים, מתפשטים באופן שווה. קוק, חשוף, עד הצדדים נקבעים ואת הקצה העליון מתחיל חום, על 5 דקות. הפעל מרית גומי חסינת חום גמישה סביב הצדדים של המחבת כדי לשחרר את החביתה. מכסים בחוזקה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהמרכז כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
9
לטגן את החביתה עד העליון מבושל לחלוטין ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
10
תן לחביתה לנוח 2 דקות. שחרר את החביתה שוב סביב הצדדים ומתחת ככל האפשר. להחליק את החביתה על מגש ומקשטים עם פטרוזיליה וזרעי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
פטרוזיליה
11
חתוך לפרוסות.
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב Romesco מהיר וקל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
13
מערבבים את הפלפלים, שמן, רסק עגבניות, שקדים, חומץ, שום, פפריקה, מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון. תערובת עד שהרוטב הוא כמעט חלק, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם. אם הרוטב סמיך מדי, מערבבים במיץ הפלפל הקלוי השמורה, 1 כפית בכל פעם, כדי לדלל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל
רסק עגבניות
שקדים
פפריקה
חומץ
שום
מיץ
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
14
מעבירים את הרוטב לקערה קטנה. הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.