אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, חוווס ראנצ'רו יכול להיות מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר מקסיקנית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל, מיץ ליים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 95%. מתכונים דומים: הובוס ראנצ'רו (ביצי ראנצ' רו), חוווס רנצ'רוס, ו חוווס רנצ'רוס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את הטורטיות על תבנית גדולה. מרססים את שני הצדדים בתרסיס בישול ללא מקל, ומפזרים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרסיס בישול
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים 3 דקות; הופכים את הטורטיות, ואופים עד שהם פריכים ומשחימים קלות, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
במחבת בינונית מחממים את השעועית השחורה המטוגנת מחדש ו -2 כפות מים על אש בינונית כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
במחבת טפלון גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית; מבשלים עד שהחמאה מתחילה להקציף. סדקו את הביצים למחבת ובשלו 3 עד 4 דקות. ואז להעיף ומבשלים במשך דקה 1 יותר, או עד מידת הרצוי של נחמדות
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מורחים את השעועית באופן שווה על כל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
מורחים
שעועית
8
מורחים 2 כפות מהגוואקמולה המהירה על השעועית. מעל כל טורטיה ביצה מטוגנת, 2 כפות מסלסת העגבניות במקרר ו -1 כף מרוטב האנצ ' ילדה.
יין מבעבע, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור חואווס ראנצ ' רו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.