אם יש לך שום, פלפל טחון, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו חזה בקר מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו בשר בקר צלוי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פפריקה, אבקת שום, פלפל שחור, מלח ים, ופלפל קאיין בקערה עד לשלב ביסודיות. הניחו בצד את תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה על פני חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות ובצלצלים עד שפטריות משחררים את הנוזל שלהם, 5 עד 8 דקות. הניחו בצד את תערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ממיסים 1/4 מרגרינה כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים ב 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר. לשפשף בשר בקר ביסודיות עם תערובת תבלינים; מקום בריסקט לתוך מרגרינה ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
בשר בקר
¼ כוס קמח גדושה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום את חזה הבקר היטב מכל הצדדים, על 5 דקות לכל צד. כאשר רוטב ווסטרשייר מתבשל לתוך בריסקט, יוצקים יותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שנוספה 1/2 כוס רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
6
מניחים מדף לתנור הולנדי כבד; מניחים את חזה הבקר על המדף.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
יוצקים את רוטב ווסטרשייר טפטוף, יין אדום, מים, שום, מרק בשר. למעלה חזה בקר עם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חתיכות ירקות בגודל נגיס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבה
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
טפטוף 1 כף רוטב ווסטרשייר מעל הפטריות ומעל עם 2 כפות פרוסות מרגרינה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
¼ כוס קמח גדושה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9
מכסים את התנור ההולנדי ואופים חזה בקר בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ואופים 1 יותר שעה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 מעלות F (105 מעלות C) ואופים 1 שעה נוספת. תרטיב עם טיפות מחבת כל שעה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תן מנוחה בריסקט במשך כ 20 דקות לפני חיתוך דק על פני התבואה.
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. רדבנק ארוך Paddock Shiraz-קברנה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.