קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

חזה חמוץ מתוק

חזה חמוץ מתוק
דד חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 283 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה חמוץ מתוק, חזה חמוץ מתוק, ו חזה חמוץ מתוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מייבשים את החזה ומפזרים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או בסיר צלייה. צורבים את החזה עד שהוא משחים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מעבירים את החזה לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את 1 כף השמן הנותרת ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מספר פעמים, עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את רוטב העגבניות, המרק, הסוכר החום, 1/3 כוס החומץ, הצימוקים, גרגירי הפלפל ופלפל אנגלי ומערבבים לאיחוד טוב. מביאים לרתיחה את התערובת, מחזירים לסיר את החזה ואת כל המיצים שהצטברו, כף מעט מתערובת העגבניות-חומץ מעל החזה, מכסים היטב ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהחזה רך במזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוציאים את החזה מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 עד 20 דקות או, אם מגישים אחר כך, מכסים ומקררים את הבשר והרוטב למספר שעות או למשך הלילה. כשאתם מוכנים להגשה, חותכים את הבשר כנגד הדגן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים את 1 כף החומץ שנותרה לרוטב החם. מחזירים את החזה הפרוס לרוטב עד שהוא מחומם ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לג ' יר מרדית סירה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -53 דולר.
לג ' יר מרדית סירה
לג ' יר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון ר ' סדן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרזדן הצפוני עם ניחוחות התבלינים והפלפל הלבן והסגול שלו, אך יש לו יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שאולי לעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.