חזה עם רוטב ג'ינג'רסנאפ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עם רוטב ג'ינג'רנאפ. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 222 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. אם יש לכם חזה בקר, רוטב צ'ילי, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו די טובה. נסו קציצות גרמניות עם רוטב ג'ינג'רנאפ, חזה עם רוטב, ו בשר בקר ברוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה במחבת צלייה. בקערה קטנה שלבו את המים, רוטב הצ ' ילי ותערובת המרק; יוצקים על בשר. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך. מצננים; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים בשר וחותכים ל -1 / 4 אינץ'.- פרוסות עבות; לחזור למחבת.
מפזרים פירורי ג ' ינג ' ר. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-45 דקות או עד לחימום.