מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 577 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. המתכון הזה מאופים רויאל יש 55 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם מיץ תפוזים, זיגוג, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת חמוציות הדר #25stoXmas, עוגת קוקוס והדרים, ו עוגת לירה הדרים עם סירופ חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה קלות ומחבת קמח
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
כדי להכין עוגה
3
מניחים קמח, קוקוס,אבקת אפייה, ומלח בקערה וקציף כדי להתמזג; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
העברת תערובת למעבד מזון או בלנדר ולעבד עד קוקוס הוא מתכווץ בגסות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים חמוציות במעבד מזון או בלנדר ולעבד בצורה לא מלוטשת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
העברה לקערה; להפריש.באמצעות מיקסר חשמלי או מעבד מזון לנצח את הסוכר, ביצים, וגלידת בקערה גדולה עד חיוור ורך. שמור על המערבל או מעבד מזון פועל ובהדרגה להוסיף שמן להכות במשך כשתי דקות. עם המערבל או מעבד מזון עדיין פועל, להוסיף קרם קוקוס ולאחר מכן מיץ תפוזים ולהמשיך לנצח עד בשילוב. כבה מערבל או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים תערובת קמח לתוך מרכיבים רטובים באמצעות כף עץ חסון או מרית, לקפל ולערבב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
להוסיף חמוציות לקפל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה ואופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים מצורפים, על 45-55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
העברה למתלה וקריר לחלוטין לפני glazing.To הפוך את זיגוג הדר