חציל לבנוני אפוי
חציל לבנוני אפוי יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . במנה עיקרית זו יש 495 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בשר בקר, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה מרהיב. מתכונים דומים: חצילים לבנונים ממולאים, חציל ממולא בסגנון לבנוני, ו חציל לבנון (חציל לבנוני).
הוראות
חותכים חצילים לפרוסות חצי אינץ'; מפזרים מלח 1 כפית ולתת לעמוד במשך 20 דקות; כתמים את הנוזל עם מגבת נייר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני; מחממים את הבצל ומבשלים את הבשר בשמן החם. מערבבים את האגוזים ומבשלים עוד 2 דקות; להסיר מן החום.
סדר חצי פרוסות חצילים בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'; כפית את תערובת הבשר על שכבת חצילים. למעלה תערובת הבשר עם פרוסות החצילים הנותרות, תפוחי אדמה ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהחציל רך; כ 1 שעה.