קירה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 375 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סלרי, חומוס, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Harira, Harira, ו חרירה מרוקאית.
הוראות
1
מתבלים את העוף במלח ים ופלפל מוקדם ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את חתיכות העוף ב 2 קבוצות וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את העוף מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם, חומוס ו 1 כפיות של מלח ים. לבשל עד ריחני.להחזיר את העוף לסיר עם כל מיצים שנצברו.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את המניה, עדשים ואורז חום ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה ומבשלים חשופים במשך 5 דקות או עד חומוס מחומם דרך. מערבבים את עלי התרד, אם משתמשים. מצקת לתוך קערות בודדות ומגישים עם חתיכת לימון.