טאטר טוט קדרה הרביעי
אם יש לך בסביבה 1 שעה לבלות במטבח, טטר טוט תבשיל הרביעי יכול להיות עצום ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 64 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם טאטר טוטס, שעועית ירוקה, נקניקיית חזיר טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), ו טאטר טוט קדרה.
הוראות
מטגנים בצל במחבת גדולה עד לריכוך; מוסיפים בקר ונקניק ומבשלים עד להשחמה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים מרק ושעועית בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מוסיפים לאט לאט את תערובת הבשר, ואז מעליהם טאטר טוטס ומתבלים במלח לפי הטעם.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהתבשיל מבושל.