קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

טאטר טוט קדרה הרביעי

טאטר טוט קדרה הרביעי
אם יש לך בסביבה 1 שעה לבלות במטבח, טטר טוט תבשיל הרביעי יכול להיות עצום ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 64 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם טאטר טוטס, שעועית ירוקה, נקניקיית חזיר טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), ו טאטר טוט קדרה.

הוראות

1
מטגנים בצל במחבת גדולה עד לריכוך; מוסיפים בקר ונקניק ומבשלים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים בצד.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מורחים מרק ושעועית בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מוסיפים לאט לאט את תערובת הבשר, ואז מעליהם טאטר טוטס ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
מרקמרק
שעועיתשעועית
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהתבשיל מבושל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור