טאקו Birria עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל כבוש, פלפל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Birria Puffy Tacus, Birria, ו Birria (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הצלעות בסיר כבד גדול. העונה עם 3 כפיות מלח לכסות עם מים על ידי כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ברפרוף כל קצף מפני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר רך, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מעבירים את הצלעות הקצרות ללוח חיתוך עם כפית מחוררת ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן לגרוס את הבשר מהעצם. לרפרף את השומן את המרק בסיר; לשמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בינתיים, להשרות את צ ' ילי מיובש במים חמים עד רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים ומעבירים לבלנדר; מוסיפים את העגבניות, הבצל, השום, הפלפל, הדבק אכיוטה וכמון ומעבדים עד לקבלת חלקה, מוסיפים מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annatto
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על 1 כוס שמורות מרק לתוך מחית צ ' ילה, ואז לשפוך את מחית דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר של מרק. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבשר הגרוס ומבשלים עוד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
השתמש מלקחיים כדי לחלק את הבשר בין טורטיות. למעלה עם בצל כבוש; לשרת עם נוזל בישול הנותרים פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
סיד טריז
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
בצל אדום כבוש
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9
מערבבים 1 בצל אדום פרוס דק, 3/4 כוס כל חומץ לבן ומים, 6 כפות סוכר ו 1/2 כפית כל אורגנו מתפורר ומלח בשקית פלסטיק גדולה resealable; חותם ולנער, ואז לקרר לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.