טאקו הדגים של לזרוק דורש סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.62 דולר למנה. למנה העיקרית הזו יש 1255 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, מנגו, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פנה קוטה קוקוס עם פסיפלורה ומנגו כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 80%, המנה הזו טובה. נסו ג'ק קרוואלה (או דגים אחרים) טאקו דגים, עוגת דלעת לזרוק, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את העגבניות, האבוקדו, הג ' לפנו ומיץ הליים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
Tomatillos
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מזלפים מעט שמן זית, מוסיפים כוסברה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני ההגשה.
5
הכניסו את מחית החומץ והצ ' יפוטלה למעבד מזון ודופקים כמה פעמים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים את שאר החומרים ואת הדופק עד חלקה מעט.
7
מכניסים את השמנת החמוצה לקערה בינונית, מוסיפים את הסלסה ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים את השמן במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את המנגו, * הבנרו, החומץ ו -1 / 4 כוס מים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהמנגו רך מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מעבירים למעבד מזון; מוסיפים את הדבש והמלח והפלפל, לפי הטעם, ודופק עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים דרך מסננת רשת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הרוטב יכול להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר במשך שבוע 1. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
שמים בבלנדר את מיץ הלימון, מיץ התפוזים, החרדל, הדבש, הבזיליקום והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את השמן עד לתחליב. שמרו 1/4 כוס רוטב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
שלב את הכרוב והגזר בקערה גדולה; מוסיפים מחצית מהרוטב וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים עוד רוטב ומלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
16
מחממים את הגריל למחבת גבוהה או גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
17
מברישים את שני צידי הדג בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה ומעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
18
מוציאים לצלחת ומזלפים את הדג עם הרוטב השמור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
19
בואו להתקרר מעט, ואז בעזרת מזלג, להתקלף לחתיכות גדולות.
20
צולים את הטורטיות עד שהן חרוכות מעט ופשוט מחוממות, כ -5 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
21
מעבירים את הטורטיות על משטח ישר וממלאים את מרכז כל אחת מהן בחלק מהדגים, הסלט האדום, הסלסה, הרוטב החם ועלי הכוסברה...מקפלים ואוכלים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לקטוף יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררטנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.תכליתי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. ליהנות מצונן היטב.